Togg'un Yeni Sedan Modeli T10F Görücüye Çıktı

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
03 Eki 2024 / Per 15:33

Togg’un yeni sedan modeli T10F, TEKNOFEST’te ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı. 600 kilometre menzili ile dikkat çeken araç, kullanıcılarını akıllı yaşam çözümleriyle buluşturuyor. T10F, spor ve sedan beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

Gelecek yıl piyasaya sunulması beklenen Togg’un ilk sedan modeli T10F, TEKNOFEST’te görücüye çıktı. T10F, hem sportif bir yapıya sahip hem de sedan araçtan beklenen tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde dizayn edildi. Togg T10F, mevcut SUV modeli T10X’e kıyasla 600 kilometreye kadar ulaşan menziliyle dikkat çekiyor. Festival alanında büyük ilgi gören T10F, ziyaretçilerin gözdesi oldu.
Özellikle öğrencilerin dikkatini çeken Togg T10F, farklı şehirlerden gelen ziyaretçilerin beğenisini kazandı. 12 yaşındaki Mert Demirtaş, Togg T10F’yi gördüğü en güzel araçlardan biri olarak tanımlarken, büyüyünce mutlaka bu aracı alacağını ifade etti.
Konya Teknik Üniversitesi öğrencisi Selçuk Mirza ise T10X’i daha önce deneyimlediğini belirterek, sedan model olan T10F'nin de oldukça başarılı olduğunu söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, geçtiğimiz hafta Togg T10F’nin sürüşünü gerçekleştirdi ve aracın spor ve sedan beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandığını ifade etti. Togg CEO'su Gürcan Karakaş ise T10F modelinin CES 2024’te tanıtıldığını ve 2025'in ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağını açıkladı.
Togg T10F, 350+ kilometre ve 600 kilometre menzil seçenekleriyle sunulacak. Araç, RWD (arkadan itiş) ve çift motorlu AWD (dört çeker) gibi teknik versiyonlarla satışa sunulacak. Çift motorlu model, 530 kilometre menzil sunmayı hedefliyor.