Pazartesi günü okullar tatil mi?

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
25 Eki 2024 / Cum 10:45

'Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 Ekim'de yarım gün eğitim yapılacak, 29 Ekim'de tam gün tatil uygulanacak. 30 Ekim Pazartesi günü ise okullar açılacak.'

**28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili Belli Oldu: Pazartesi okullar Açık**

Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı 28-29 Ekim tarihleri, öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla bekleniyor. Milli bayramın arifesi olan 28 Ekim Cumartesi günü, okullarda ve kamu kurumlarında yarım gün tatil uygulanacak. Tatil programına göre, resmi tatil 28 Ekim günü saat 13.00 itibarıyla başlayacak ve 29 Ekim Pazar günü tam gün devam edecek.

**pazartesi Günü okullar Açık Olacak**

Bu yıl Cumhuriyet Bayramı’nın pazar gününe denk gelmesi sebebiyle, tatil süresi sınırlı olacak. 30 Ekim Pazartesi günü okullarda eğitim normal düzeninde devam edecek ve ek bir tatil uygulanmayacak.

**tatil Düzenlemesi Neler İçeriyor?**

28 Ekim Cumartesi günü okullar yarım gün eğitim yapacak, öğleden sonra ise bayram tatili başlayacak. Kamu kurumları ve eğitim kurumlarında yarım gün tatil uygulaması yapılırken, tam gün tatil 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda geçerli olacak. pazartesi günü ise tüm öğrenciler için dersler kaldığı yerden devam edecek.