Oğuzhan Koç'un Yeni Aşkı Hazal Subaşı mı? Yılın Aşkı Sosyal Medyada İlan Edildi

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
13 Eki 2024 / Paz 11:15

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'den ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başladı. Ünlü şarkıcının yeni sevgilisi Hazal Subaşı oldu. İkilinin aşkı, sosyal medyadaki paylaşımlar sayesinde gün yüzüne çıktı.

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl Demet Özdemir'den ayrılmasının ardından yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcının kalbini kazanan isim ise ekranlardan tanıdığımız Hazal Subaşı oldu. Çiftin aşkı, sosyal medyada yapılan paylaşımlar ile ortaya çıktı.

YILIN AŞKI PAYLAŞIMLARLA ORTAYA ÇIKTI:
Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı'nın aşk yaşadıkları, Berkay Şahin ve Berfu Yenenler'in paylaşımlarıyla gün yüzüne çıktı. Berkay Şahin, Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı'nın fotoğraflarını "Çok seviyorum" diyerek paylaştı. Aynı zamanda Berfu Yenenler de çiftin aşkını destekleyen paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar sonrası, yılın aşkı sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

HAZAL SUBAŞI'NIN GEÇMİŞ İLİŞKİSİ:
29 yaşındaki oyuncu Hazal Subaşı, daha önce Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile birlikteydi. Ancak çift, kısa süre önce yollarını ayırdı. Ayrılığın nedeni sorulduğunda Hazal Subaşı, "Konuşarak ayrıldık, arkadaşız. Genel şeyler, iş stresi, zamansızlık..." diyerek açıklamada bulundu.

OĞUZHAN KOÇ'UN AŞK HAYATI:
2022 yılında Demet Özdemir ile dünya evine giren Oğuzhan Koç, yaklaşık bir yıl sonra boşandı. Ayrılıktan sonra aşk hayatında yeni bir sayfa açan ünlü şarkıcı, Hazal Subaşı ile olan ilişkisini sosyal medya üzerinden ilan etti. Çiftin ne zamandan beri birlikte oldukları ise henüz bilinmiyor.