Narin Güran Cinayetinde Şok Detay; Kızını kaçırmışlar

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
18 Eki 2024 / Cum 23:58

Narin Güran cinayeti soruşturmasında Nevzat Bahtiyar'ın kızının eski muhtarın torunu tarafından kaçırılıp hamile bırakıldığı öğrenildi. Olayla ilgili yeni detaylar ve davanın seyri haberimizde.

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE ŞOK EDEN YENİ DETAY
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti soruşturmasında 58 gün geride kalırken, olayla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Narin'in cansız bedenini dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızının, köyün eski muhtarının torunu tarafından kaçırıldığı ve hamile bırakıldığı ortaya çıktı.

YENİ BİR BELGE DOSYAYA GİRDİ
Narin Güran soruşturması, iddianame aşamasına gelirken, Güran ailesi ve Nevzat Bahtiyar hakkında şok edici detaylar ortaya çıkıyor. Amca Salim Güran'ın avukatı Onur Akdağ, dosyaya cinayetin seyrini değiştirebilecek nitelikte yeni bir belge ekledi. Bu belgede, daha önce Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırıldığı ve hamile kaldığına dair iddialar yer aldı.

KAÇIRAN KİŞİ ESKİ MUHTARIN TORUNU
Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçıran kişinin, köyün eski muhtarının torunu olduğu belirtildi. Dosyada, bu olay sebebiyle iki aile arasında yaşanan gerginliklere yer verildi. Nevzat Bahtiyar'ın kızının kaçırılıp hamile bırakılması meselesi, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek önemli bir ayrıntı olarak öne çıkıyor.

ESKİ MUHTARIN EVİNİ BASTI, OLAY YERİNDE GERGİNLİK YAŞANDI
Bu olay üzerine Nevzat Bahtiyar'ın eski muhtarın evini silahla bastığı ve onu boğmaya çalıştığı öne sürüldü. Bu esnada, Salim Güran'ın da olay yerinde olduğu ve Nevzat Bahtiyar'ı sakinleştirdiği iddia edildi. Ayrıca, Nevzat Bahtiyar'ın kardeşi Askeri Bahtiyar da olay sırasında oradaydı.

12 KİŞİ HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK
Narin Güran cinayeti yargılamasında gözler, anne Yüksel Güran, amca Salim Güran, ağabey Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar'da olacak. 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi olayında 4 kişi baş şüpheli olarak belirlendi. Toplamda 12 kişi yargılama sürecinde hakim karşısına çıkarılacak.