Katilin Babası Konuştu: Katilin Soğukkanlı Planı Ortaya Çıktı

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 18:42

Semih Çelik'in işlediği cinayet öncesi annesiyle görüntülü konuşma yaptığı ortaya çıktı. Babasının verdiği ifadeler, katilin soğukkanlı tavırlarını gözler önüne serdi.

Katilin Babası Konuştu: cinayetten Önce Annesiyle Görüntülü Konuşturdu
19 yaşındaki Semih Çelik, yaşıtları Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katletti. Babasının ifadelerine göre, cinayet öncesi Semih, soğukkanlılıkla Ayşenur’u annesiyle görüntülü konuşma yaptırdı. Baba A. Çelik'in ifadeleri, Semih Çelik'in yaşadığı psikolojik sorunlara ve yaşamındaki karanlık detaylara ışık tutuyor.

İntihar Girişimi ve psikolojik tedavi
Semih Çelik, 2022 yılında İkbal Uzuner ile birlikte intihara teşebbüs etmiş ve bu olaydan sonra 3 hafta psikolojik tedavi görmüştü. Tedavi süreci sonrası kasaplık yapmaya karar verdi ve bu alanda çalışmaya başladı. Babası, Semih’in 2 yıldır uyuşturucu kullandığını ve evin duvarlarına korkunç resimler çizdiğini de belirtti.

cinayet Günü Yaşananlar
cinayet günü Semih'in babası iş için evden ayrıldı. Semih, babasını "Ayşenur evde, gün içinde gelme" diyerek uyardı. Bir süre sonra polislerin eve geldiğini öğrenen baba, işlenen cinayetlerin şokuyla karşılaştı.

Soğukkanlı Katil ve Uyuşturucu Kullanımı
Baba A. Çelik, oğlunun son dönemde ölüm ve intihar hakkında konuşmalar yaptığını, bu durumdan endişe duyduğunu ifade etti. Semih, cinayet öncesinde Ayşenur’u annesiyle görüntülü konuşturmuş, hiçbir sorun olmadığını belirtmişti. Ancak sonrasında korkunç bir cinayet işleyerek Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i öldürdü.