İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil Cinayetlerinde Şok Detaylar Ortaya Çıktı

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 16:58

Edirnekapı Surları'nda yaşanan çifte cinayette korkunç detaylar gün yüzüne çıktı. Semih Çelik'in, İkbal Uzuner'i katledip parçalara ayırdığı, genç kızın son görüntüleri ve şifreli telefonları dikkat çekti.

Türkiye'yi sarsan çifte cinayette yürütülen soruşturmada korkunç detaylar ortaya çıktı. Sur canisi Semih Çelik'in, İkbal Uzuner ile Edirnekapı Surları'nda gizli bir bölmede 4 saat geçirdiği ve genç kızı burada öldürüp parçalara ayırdığı belirlendi. Cansız bedeninin parçalarını surlara taşıdığı tespit edildi.

GİZLİ BÖLMEDE YAŞANAN VAHŞET
Yürütülen soruşturma kapsamında, surun gizli bölmesinde yaşanan vahşetin kimse tarafından duyulmadığı değerlendirildi. Semih Çelik’in cep telefonunun en son surlardan sinyal verdiği ve şu anda kayıp olduğu öğrenildi.

KORKUNÇ DETAYLAR
Semih Çelik'in bilgisayarı incelenirken, İkbal Uzuner'in cep telefonunun şifresi çözülmeye çalışılırken, Ayşenur Halil'in cep telefonunun şifresinin henüz kırılamadığı bildirildi. İkbal'i surun gizli bölmesinde katlettiği tespit edilen Çelik'in, burada 4 saat geçirdiği belirlendi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ
İkbal Uzuner'in güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüsünde, 13:58'de Semih Çelik ile buluşmak üzere surlara geldiği görülüyor.

AYİN İDDİALARI
Sosyal medyada ölen kişilerin Florya'da ayin ve ritüele katıldığı yönündeki iddialara yanıt veren polis ekipleri, herhangi bir ayin veya ritüele katıldıklarına dair bir iz bulunmadığını açıkladı.

İKİLİ DÜKKÂN ZİYARETİ
Semih Çelik'in Ayşenur Halil ile birlikte bir fırına giderek ekmek aldığı ortaya çıktı. İkilinin fırına gitmesi, çevredeki güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

İLK CİNAYETTEN SONRA POLİSE İHBAR
Semih Çelik'in Ayşenur Halil'i evine götürdükten sonra cinayeti işlediği, ardından kendi cep telefonundan polisi arayarak cinayet ihbarında bulunduğu öğrenildi. İkinci cinayeti işlemek üzere İkbal Uzuner ile buluşmak için surlara hareket ettiği belirlendi.