Defne Joy Foster Kimdir, Ne Zaman ve Neden Öldü? İşte Hayatı ve Ölüm Nedeni

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 00:36

Defne Joy Foster, Sihirli Annem dizisindeki Eda karakteriyle tanınan ve bir döneme damga vuran isimlerden biri. Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011'de astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. İşte hayatı ve ölümünün detayları.

defne joy foster KİMDİR?
defne joy foster, annesi Türk, babası Amerikalı olan başarılı bir sunucu ve oyuncuydu. 2 Mayıs 1979 tarihinde Adana İncirlik'te doğdu. Ortaokul eğitimini İzmir Alsancak Ortaokulu'nda tamamladı. Kariyerine Kral TV DJ'liği yaparak başlayan Foster, daha sonra birçok televizyon programında sunuculuk yaptı ve çeşitli dizilerde rol aldı.

SİHİRLİ ANNEM'İN UNUTULMAZ EDA'SI
defne joy foster, özellikle Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı. Dizi kariyerinin yanında, sunuculuk alanında da başarılı işler çıkardı ve televizyonda adından sıkça söz ettirdi.

ÖZEL HAYATI VE EVLİLİĞİ
Foster, Haziran 2008'de Görüntü Yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evlendi. Bu evlilikten 13 Haziran 2009 tarihinde Can Kılıç adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi.

defne joy foster NE ZAMAN, NEDEN ÖLDÜ?
defne joy foster, 2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan'da, Yazar Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'ın evinde hayatını kaybetti. Ölüm nedeni olarak astım krizine bağlı kalp krizi rapor edildi. Cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Ölümü, sanat dünyasında ve hayranları arasında büyük üzüntü yarattı.

SON YAPIMLARI VE TELEVİZYON KARİYERİ
defne joy foster, ölümünden kısa süre önce Acun Ilıcalı tarafından sunulan Yok Böyle Dans adlı yarışma programında yarışmacı olarak boy göstermişti. Televizyondaki enerjik ve sevilen yapısıyla tanınan Foster, izleyicilerin hafızasında unutulmaz bir yere sahip oldu.

defne joy foster'IN ROL ALDIĞI TV DİZİLERİ VE PROGRAMLAR

SUNUCULUK YAPTIĞI PROGRAMLAR