11 Dakika Ölü Kalan Kadın Cennet ve Cehennemi Gördüğünü Anlattı

#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
17 Eki 2024 / Per 20:05

Kansas'ta yaşayan Charlotte Holmes, 11 dakika ölü kaldıktan sonra hayata döndüğünü ve cennet ile cehenneme dair yaşadıklarını anlattı. Holmes’un deneyimleri dinleyenleri şaşkına çevirdi.

11 DAKİKA ÖLÜ KALDI, CENNET VE CEHENNEMİ GÖRDÜ

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde yaşayan Charlotte Holmes, geçirdiği kalp krizi sonrası 11 dakika boyunca klinik olarak ölü kabul edildi. Bu süreçte yaşadıklarını anlatarak herkesi şaşkına çevirdi.

KALP KRİZİ SONRASI ÖLÜM DENEYİMİ

Holmes, kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede tansiyonun tehlikeli seviyelere ulaşması sonrasında klinik olarak ölü kabul edildiğini belirtti. Bu süreçte cennet ve cehenneme dair yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı. The 700 Club'a verdiği röportajda, cennette daha önce vefat eden aile üyeleriyle karşılaştığını aktardı.

CENNETİN GÜZELLİĞİ VE CEHENNEMİN KORKUNÇLUĞU

Holmes, "Gözlerimi açtığımda cennette olduğumu biliyordum. En güzel çiçeklerin kokusunu alıyordum ve harika müzikler duyuyordum. Cennet, hayal edebileceğimizden milyonlarca kat daha güzel bir yer" dedi. Ancak Holmes’un iddiaları burada bitmedi. Tanrı'nın kendisine cehennemi de gösterdiğini belirterek, "Cehennemden çürümüş et gibi kötü bir koku geliyordu ve sürekli çığlık sesleri duyuluyordu. Cennetin güzelliğini gördükten sonra cehennemi görmek neredeyse dayanılmazdı" ifadelerini kullandı.