BİM 20 Eylül Cuma Aktüel Ürünler Listesi: Sütlü Türk Kahvesi, Katlanabilir Bisiklet ve Daha Fazlası

#Ekonomi | Haber Merkezi
18 Eyl 2024 / Çar 13:28

BİM mağazalarında 20 Eylül Cuma günü satışa sunulacak aktüel ürünler listesi açıklandı. Bu hafta Cuma günü mağazalarda bulunacak ürünler arasında Sütlü Türk Kahvesi, Katlanabilir Elektrikli Bisiklet, Buharlı Temizleme Cihazı, Tost Makinesi ve daha birçok ürün yer alıyor. İşte BİM’in bu hafta sunacağı tüm fırsatlar...

BİM mağazaları, 20 Eylül Cuma günü için hazırladığı aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Her hafta Salı ve Cuma günleri satışa sunulan ürünler, bu hafta da geniş bir seçenek yelpazesini içeriyor. Cuma günü mağazalarda bulunacak ürünler arasında elektronik eşyadan mutfak gereçlerine kadar pek çok ürün yer alıyor.

Bu hafta BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında dikkat çekenler şöyle:

Diğer ürünler arasında ise PP Valizler, Çift Kişilik ve Tek Kişilik Lastikli Çarşaflar, Flamlı Eşarp, Yazma, Düz Dikişsiz Bone, Duvar Tipi Düzenleyici, Yüz Havlusu, Banyo Paspas Seti, Deri Cüzdan ve Kartlık gibi çeşitli ürünler yer alıyor. Ayrıca, mutfak gereçlerinden Düdüklü Tencere Seti, Karnıyarık Tencere, Wok Tava gibi ürünler de mağazalarda satışta olacak.

BİM’in bu haftaki aktüel katalogları, hem ev eşyaları hem de elektronik ürünlerde geniş bir seçenek sunuyor. Mağazalardaki ürünleri kaçırmamak için 20 Eylül Cuma günü BİM mağazalarına uğrayabilirsiniz.