Terör Örgütü FETÖ elebaşının ölümüne indirim kampanyası yaptı

#İnegöl | İHA
21 Eki 2024 / Pzt 13:34

İnegöl'de bir işletmeci, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberini duyunca iş yerinde %25 indirim kampanyası başlattı. İşletmeci Süleyman Bayrak, teröristlerin ölümünü kutladığını belirtti.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Bayrak Telekom Teknik Servis işletmecisi Süleyman Bayrak, iş yerinin camına astığı dikkat çekici bir yazıyla gündeme geldi. Süleyman Bayrak, FETÖ lideri terörist elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberine dayanarak, müşterilerine %25 ekstra indirim yapacağını duyurdu.

Süleyman Bayrak, yaptığı açıklamada, "Bugün sosyal medyada FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberini gördük. Ben bu haberle çok mutlu oldum ve bu sevinci vatandaşlarımızla paylaşmak adına iş yerimde %25 indirim yapmaya karar verdim. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında da dükkanımın camlarına 'FETÖ'cü hainler ve destekçileri giremez' yazmıştım. Bu tür haberler bizi gururlandırıyor. Allah diğer teröristlerin de aynı akıbeti yaşamasını nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Bayrak, daha önce de terör örgütlerine karşı aldığı sert tavırla biliniyor. İndirim kampanyasının bir hafta boyunca süreceği belirtildi.