O ahlaksızlar gözaltına alındı

#Bursa | Haber Merkezi
24 Eyl 2024 / Sal 15:54

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki 2700 yıllık Tophane Surları'nda cinsel ilişkiye giren iki kişi ve görüntülerini çeken kişi gözaltına alındı.

20 Eylül'de Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan tarihi 2700 yıllık Tophane Surları'nda çekilen müstehcen görüntüler, sosyal medyada yayılmasının ardından polis ekiplerini harekete geçirdi. Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledikten sonra görüntülerde yer alan kişilerin M.T. (27) ve H.K. (31) olduğunu tespit etti. Şüpheliler, Yıldırım ilçesinde farklı mahallelerde yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında 'Müstehcenlik' suçundan adli tahkikat başlatılan M.T. ve H.K.'nin yanı sıra görüntüyü kaydeden ve sosyal medyada paylaşan Z.F. (31) de 'Suçu bildirmemek ve müstehcen görüntüleri yayınlamak' suçundan gözaltına alındı.

Z.F., emniyetteki ifadesinde görüntüyü çektikten sonra polise başvurmak için vakti olmadığını ve bu yüzden sosyal medyada paylaştığını belirtti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.F., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.