Mustafa Bozbey o isimi hedef gösterdi; Şimdi mi aklına geldi?

#Bursa | Haber Merkezi
17 Eki 2024 / Per 19:51

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nda belediyeden yapılan 517 milyon TL'lik kesinti sürecini eleştirdi ve bu süreci başlatan Yıldırım Vergi Dairesi Müdürlüğü'nü kınadı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE 517 MİLYON TL KESİNTİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ekim Ayı meclis toplantısı'nda belediyeden yapılan 517 milyon TL'lik kesintiye değindi. Bozbey, bu sürecin Türkiye tarihinde benzeri görülmemiş bir kesinti olduğunu belirtti.

KESİNTİ BURSA’YI ETKİLEDİ

Mustafa Bozbey, yapılan kesintinin Bursa'daki otobüsçüler ve halk otobüsçüleri üzerinde büyük bir etki yarattığını vurguladı. “Yüzde 51 civarında bir kesinti yapıldı, bu durum otobüsçü esnafımızı, dolayısıyla da Bursa'mızı etkiledi. Yıldırım Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından başlatılan bir süreçte 517 milyon TL para kesilmiştir. Bunu kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

"ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ?"

AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Türkan, yapılan kesintinin bir borcun ödenmesi olduğunu belirtti. Bozbey ise, "Bu kişi kaç yıldır burada vergi müdürü? Şimdi mi aklına geldi? Böyle bir kesinti başka bir belediyede olmamıştır, bir tek Bursa'da olmuştur" diyerek eleştirilerini dile getirdi.