Çılgın aşık eski nişanlısını kaçırdı, yakalanacağını anlayınca intihar etti

#Bursa | İHA
02 Ağu 2024 / Cum 15:58

Bursa’da eski nişanlısının yeni sevgilisi olduğunu öğrenen genç cinnet geçirdi. Kıraathaneye ateş açarak bir bebeğin yaralanmasına neden olan zanlı, eski nişanlısını kaçırıp intihar etti.

 

Bursa’da eski nişanlısının yeni sevgilisi olduğunu öğrenen 27 yaşındaki Arda T., cinnet geçirerek dehşet saçtı. Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Arda T., eski nişanlısı Elif B.'yi kaçırıp, şimdiki sevgilisinin bulunduğu kıraathaneye ateş açtı. Açılan ateş sonucu balkonda oynayan 14 aylık Yusuf S. yaralandı. Daha sonra silah zoruyla bir araç gasp ederek izini kaybettirmeye çalışan Arda T., eski nişanlısını da yanında götürdü.

Kıraathaneye Saldırı ve Bebek Yaralanması

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Menderes Caddesi'nde meydana geldi. Arda T., eski nişanlısı Elif B.’yi bulup, 16 AVH plakalı hafif ticari araçla Elif B.'nin şimdiki sevgilisinin bulunduğu kıraathaneye geldi. Arda T., araçtan inerek pompalı tüfekle kıraathaneye defalarca ateş açtı. Bu sırada kıraathanenin üzerinde bulunan evin balkonunda oynayan 14 aylık Yusuf S. bacağından yaralandı. Yaralı bebek, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Araç Gaspı ve Kaçış

Saldırının ardından Arda T., Millet Mahallesi Yakın Çevre Yolu'nda kırmızı ışıkta bekleyen Yasin T.'ye ait 16 BCS plakalı otomobili silah zoruyla gasp ederek kaçtı. İlk olayda kullandığı hafif ticari araç ise yolun ortasında terk edildi. Yasin T.'nin ihbarı üzerine polis, soruşturmayı derinleştirerek olayın aynı zanlı tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Terk edilen araçta tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Güvenlik Kameraları ve Ormanlık Alan Tespiti

Polis, bölgedeki 300 güvenlik kamerasını inceleyerek, Arda T. ve Elif B.'nin Cumalıkızık Mahallesi'nde bulunan ormanlık alana gittiklerini tespit etti. Polis ve jandarma ekipleri dron yardımıyla aracı terk edilmiş halde buldu ve şüphelileri ağaçlık alanda belirledi. Bölgeyi abluka altına alan 100 kişilik ekip, şüphelilere yaklaştı. Arda T., polisin geldiğini görünce eski nişanlısı Elif B.'nin bacaklarına ateş açtı ve ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Elif B.'nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Sonuç ve İnceleme

Arda T.’nin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Arda T.'nin kurye olduğu ve Elif B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.