Bursaspor Taraftarına Müjde: Kahramanmaraşspor Maçı A Spor’da

#Bursa | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 10:03

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Uşakspor galibiyeti sonrası futbolcularını tebrik etti ve bu hafta oynanacak Kahramanmaraşspor maçının ulusal kanalda yayınlanacağını duyurdu.

Bursaspor Uşakspor GALİBİYETİYLE MORALLER YÜKSEK
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında deplasmanda Uşakspor'u 1-0 mağlup eden Bursaspor’da yüzler gülüyor. Yeşil-beyazlı takımın Başkanı Enes Çelik, alınan galibiyet sonrası futbolcularını tebrik etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, sosyal medya hesabından, “Uşaktan turla dönüyoruz, tebrikler çocuklar” açıklamasını yaparak galibiyet sevincini taraftarlarla paylaştı.

TFF 3. LİG MAÇI ulusal kanalDA YAYINLANACAK
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TFF 3. Lig'de bu hafta oynanacak Kahramanmaraşspor maçının ulusal bir kanal olan A Spor’da canlı yayınlanacağını duyurdu. Enes Çelik, “Sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraş Spor müsabakası, yaptığımız görüşmeler neticesinde ulusal kanal A Spor tarafından yayınlanacaktır. marka değerimizi yansıtabilmek adına her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ENES ÇELİK FUTBOLCULARINI TEBRİK ETTİ
Uşakspor galibiyeti sonrası Başkan Enes Çelik, futbolcularını kutlayarak, “Bu galibiyetle takımımızın moralini daha da yükselttik. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi. Bursaspor’un yükselişiyle birlikte taraftarlar da büyük bir heyecanla takımlarını desteklemeye devam ediyor.

MARKA DEĞERİNE VURGU
Başkan Çelik, Bursaspor’un marka değerini artırmak için yapılan bu yayın anlaşmasının önemine de dikkat çekti. “Bursaspor’u her alanda daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz” diyen Çelik, taraftarlara bu müjdeli haberi duyurdu.