Bozbey'den 5 Bin Üzeri Mahallelerin Muhtarlarına Destek Sözü

#Bursa | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 10:18

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Muhtarlar Günü'nde yaptığı açıklamada, nüfusu 5 binin üzerindeki mahallelere muhtarlara yardımcı eleman tahsis edeceklerini duyurdu.

BOZBEY'DEN MUHTARLARA PERSONEL DESTEĞİ MÜJDESİ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos Kongre Merkezi'nde düzenlenen Muhtarlar Günü programında önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, daha önce Nilüfer Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdikleri uygulamayı şimdi Bursa geneline yayacaklarını belirtti.

5 BİNİN ÜZERİNDE NÜFUSA SAHİP MAHALLELERE DESTEK
Programda yaptığı konuşmada Bozbey, nüfusu 5 binin üzerinde olan mahallelerde, muhtarlara yardımcı eleman tahsis ettiklerini ve bu uygulamanın Türkiye genelinde takdirle karşılandığını söyledi. Bozbey, aynı uygulamayı Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak genişleteceklerini belirtti.

MUHTARLARA DESTEK DEVAM EDECEK
Mustafa Bozbey, muhtarlara yönelik olarak, "Sizler bizlerin hizmet ortağısınız" diyerek, demokrasinin en önemli temsilcilerinden biri olan muhtarlarla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Muhtarların sorunlarıyla ilgilenmek ve onların görevlerini daha iyi yapmalarını sağlamak için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

MUHTARLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM GETİRME HEDEFİ
Bozbey, genel ihtiyaçlara yönelik hazırlıklarının sürdüğünü ve muhtarlara personel desteği vererek onların sorunlarına çözüm bulmayı amaçladıklarını belirtti. Bozbey, "Muhtarlarımızın ne zorluklarla çalıştıklarını çok iyi biliyorum. Daha önce Nilüfer'de uyguladığımız ve örnek olarak gösterilen uygulamayı, Büyükşehir Belediyesi'nde de hayata geçiriyoruz" dedi.