Bahçede bulunan cesedin kimliği belli oldu

#Bursa | İHA
13 Eki 2024 / Paz 15:43

Bursa'nın Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi'nde 16 yaşındaki M.K., dedesi ve iki kişiyi balta ile öldürdü. Olayın detayları ve soruşturma süreci haberimizde.

BURSA'DA KORKUNÇ CİNAYET: 16 YAŞINDAKİ M.K. ÜÇ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olay, 11 Ekim tarihinde Bursa'nın Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 16 yaşındaki M.K., dedesinden para istemek için eve gitti. Ancak olumsuz yanıt alması üzerine dedesi Mustafa Macar ile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

DEDESİ VE CAVİDAN AYDIN'I ÖLDÜRDÜ

M.K., eline aldığı balta ile dedesi Mustafa Macar’a saldırdı. Ardından evde bulunan Cavidan Aydın’ı da öldürdü. Yaşanan dehşet dolu anların ardından M.K., evden çıkarak bahçeye yöneldi.

BAHÇEDE ARKADAŞI UFUK CAN U.'YU ÖLDÜRDÜ

Bahçeye çıkan M.K., burada bulunan 17 yaşındaki arkadaşı Ufuk Can U.'yu da öldürdü. Olay sonrası M.K., kayıplara karıştı. Yaşanan olayın ardından, Mustafa Macar’dan haber alamayan yakınları eve geldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı.

CİNAYETİN ARDINDAN M.K. GÖZALTINA ALINDI

Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, M.K. gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı. Bahçede bulunan ve ilk başta kimliği belirlenemeyen cesedin, yapılan otopsi sonucunda M.K.’nın arkadaşı Ufuk Can U.’ya ait olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ufuk Can U.'nun, M.K.’nın arkadaşı olduğu öğrenilirken, cinayet sebebi henüz bilinmiyor. Jandarma olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.