Soner Yiğit: 'Altyapı Başarımız Bizleri Mutlu Ediyor'

#Amatörler | Haber Merkezi
02 Eki 2024 / Çar 16:04

Doğanspor yöneticisi Soner Yiğit, altyapı takımlarının başarılı sonuçlarını ve genç futbolculara olan desteklerini açıkladı.

Doğanspor yöneticisi Soner Yiğit, hafta sonu oynanan altyapı maçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cumartesi günü U12 takımı Alanyurtspor karşısında galip gelirken, aynı gün U14 takımımız da Gençler Gücüspor'u mağlup etti.

Pazar günü ise U12 takımımız İnegölspor'u yenmeyi başardı. Bunun yanında, Bursa'da oynanan deplasman maçında elit U18 takımımız Milletspor ile berabere kaldı. Bu sonuçlarla birlikte üç yaş grubumuz da haftayı kayıpsız kapatmış oldu.

Yiğit, bu başarıların arkasında yatan faktörlere değinerek, "Bizim yüzümüzü güldüren skorlardan ziyade oynanan oyun, gösterilen mücadele, istek ve arzu. Bunun için emeği geçen başta yol arkadaşlarımız ve yönetim kurulundaki hocalarımıza, en büyük özveriyi sahada gösteren gençlerimize teşekkür ederiz," dedi.

altyapıya Yatırım Vurgusu

Ayrıca, altyapı parolasıyla çıktıkları bu yolda gelinen mesafenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Yiğit, "A takımda gençlerimizi oynatarak, hem daha fazla maç hem de daha fazla tecrübe kazanmaları için buradan onlara güvendiğimizi belirtmek istiyorum. Her zaman yanlarındayız," şeklinde konuştu.

Son olarak, Doğanspor'un genç futbolcularını desteklemeye devam edeceğinin altını çizen Yiğit, "İyi ki varsın Koca Çınar Doğanspor," diyerek sözlerini tamamladı.