Rumeli Derneği'nden protokol ziyaretleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rumeli Derneği'nden protokol ziyaretleri
#İnegöl | Haber Merkezi
09 May 2024 / Per 17:48
/ 595 Kez Okundu
| |

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimi, 50. kuruluş yılını kutlamak için bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Etkinlikler kapsamında festival ve petla şöleni de yer alacak. Dernek Başkanı Serkan Ay, bu etkinlikler için İnegöl Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden destek istedi.

Ziyaretlerde Bulundular

16 Nisan 2024 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da göreve gelen dernek yönetimi, 8 Mayıs 2024 tarihinde protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden dernek yöneticileri, Eylül ayında yapılacak festival ve petla şöleni için belediyeden destek talep etti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise ilçedeki tüm dernekleri takip ettiklerini ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 50. yıl etkinliklerine ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Dernek heyeti daha sonra İlçe Kaymakamlığı'nı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek 50. yıl etkinlikleri hakkında bilgi verdi ve destek talep etti. Her iki kurumdan da olumlu yanıt alan dernek yönetimi, protokol ziyaretlerini tamamladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.