Nene Hatun Meslek Lisesi Öğrencilerinin Eserleri İnegöl AVM'de!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nene Hatun Meslek Lisesi Öğrencilerinin Eserleri İnegöl AVM'de!
#İnegöl | Haber Merkezi
09 May 2024 / Per 17:41
/ 443 Kez Okundu
| |

İnegöl Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı boyunca hazırladıkları çalışmaları İnegöl AVM'de düzenledikleri bir sergide sanatseverlerle buluşturdu.

Açılışa İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Derya Uysal Tuncay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, okul velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sergide Öğrencilerin Becerileri Sergilendi

Okul müdürü Serdar Bülent Yıldız açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Sayın Kaymakamım, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Şube Müdürlerimiz ve Saygı Değer Misafirlerimiz, Okulumuz Nene Hatun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılının sonu itibariyle öğretmen ve öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmalara yer verdiğimiz sergimize hoş geldiniz, onur verdiniz.

Çocuk Gelişimi, Halkla İlişkiler, Yiyecek İçecek Hizmetleri, El Sanatları ve Moda Tasarım alanlarında eğitim alan öğrencilerimiz kazandıkları beceriler doğrultusunda yaptıkları çalışmaları gururla sergileyerek sizlerle paylaşmak hem öğrencilerimiz hem de bizler için büyük bir onur ve gurur veriyor.

Bu heyecanımıza ve mutluluğumuza katılmanıza ortak olup katkı koyduğunuz için öğrenci ve öğretmenlerim adına sizlere çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.